Kozijnen Staal look

We're an architecture firm helping growing organizations.
Urban Label

Raamsystemen

Onze aluminium raamsystemen zijn sterk, lichtgewicht en duurzaam en leveren moderne esthetische profielen in combinatie met uitstekende prestaties. Onze systemen zijn veilig en robuust en zijn ontworpen om te voldoen aan de vereisten en deze zelfs te overtreffen Tegelijkertijd bieden we een volledig assortiment accessoires, designopties en configuraties en daardoor een ongeëvenaarde flexibiliteit voor wat betreft uiterlijk en functionaliteit

THEMIS NEXT KOZIJNEN

De slanke vlakke aluminium raam- en deurprofielen Themis Next geven iedere woning een modern uiterlijk en kunnen in lijn met de gevel geplaatst worden of verdiept. Door het vlakke onderprofiel ontstaat een elegante overgang tussen binnen en buiten.

Maximale vleugelraamhoogte: 2500 mm
Maximale vleugelraambreedte: 1700 mm
Maximaal paneelgewicht: 180 kg
Maximale glasdikte: 53 mm

 

Themis NEXT® is een geïsoleerd 3-kamer raam- en deursysteem in hoogwaardig aluminium. Themis NEXT® combineert het slanke uiterlijk van stalen ramen met alle voordelen van het energie-efficiënte aluminium. Themis NEXT® biedt een oplossing voor de meeste standaard raam-en deur oplossingen. Ideaal voor intensief gebruik, zoals in kantoren, ziekenhuizen, scholen en andere industriële toepassingen. Alsook voor de bouw en renovatie van een woning.  Themis NEXT REVIVE® is een 3-kamer aluminium raam- en deursysteem met PET-isolator. PET-isolatoren zorgen voor een duurzamer en mooier resultaat, omdat we ze perfect kunnen poederlakken in de gewenste kleur. De Themis NEXT REVIVE® serie is altijd hoog isolerend.

THEMIS STEEL LOOK KOZIJNEN

De retrostijl bekend uit de jaren dertig van de vorige eeuw is weer helemaal terug van weg geweest. Industriële stalen ramen en deuren en veel glas in de gevel. 

PET- isolatoren zorgen voor een duurzamer en mooier resultaat, omdat ze perfect te poederlakken zijn in elke gewenste kleur. Daarnaast bieden ze de volgende voordelen. 

  • Omgevingsinvloeden zoals warmte, koude en luchtvochtigheid hebben nauwelijks invloed op de vorm van de isolator omdat die minder vocht bevat.
  • PET-profielen zijn recycleerbaar en permanent herbruikbaar zonder verlies van eigenschappen en met minimale CO2-productie.
  • PET-profielen hebben een heel goede weerstand tegen uv-stralen.

Case Studies

image alt

About Us

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui.

Recent Posts

Check Out Our Works

We work closely with clients to gain an understanding of your desires both philoso phical and practical.