Brochures

BROCHURES AluK KOZIJNEN

Triton Revive

Triton werd speciaal ontworpen om te voldoen aan de hedendaagse eisen van moderne nieuwbouw- en renovatiewoningen. Triton REVIVE® is een 3-kamer raam- en deursysteem met PET-isolator. PET-isolatoren zorgen voor een duurzamer en mooier resultaat, omdat we ze perfect kunnen poederlakken in de gewenste kleur. De Triton REVIVE® serie is steeds hoog isolerend.

Themis & Themis Steel Look

Themis REVIVE® raam- en deursys- teem is uitermate geschikt ter vervan- ging van stalen kozijnen in oude fa- briekspanden, scholen en herenhuizen. Deze originele stalen kozijnen dragen in belangrijke mate bij aan de authen- tieke uitstraling van deze gebouwen, maar voldoen niet aan hedendaagse isolatie wensen.

Clara

Clara

De kamer met natuurlijk daglicht vullen en geconnecteerd blijven met de buitenwereld – dat is de wens van veel bouwheren. Hiervoor zijn Clara ramen interessant: het unieke, kozijnloze design laat meer licht binnen en verhoogt daarmee de lichtinval in de winter.

Aanvullende Brochures

Color

Kies een tijdloze meerwaarde voor je huis met aluminium ramen met hoog- waardige kleurencoating

Aluminium is het perfecte materiaal om uw huis tot een hoger niveau te brengen. Een strakke look en mooie kleur van het alumi- nium raam- of deurprofiel geeft uw gehele woning een prachtige uitstraling en creëert extra waarde. U kan kiezen uit meer dan 350 kleuren binnen het AluK-kleurengamma met keuzemogelijkheden voor verschillende afwerkingen in hoogwaardige kwaliteit.

REVIVE® 65 PET-flessen in één draaikiep raamsysteem

AluK doet het opnieuw! Na de innoverende release van ABS-isolatoren zetten we onze pioniersrol voort. Met veel trots presenteren we REVIVE®, onze nieuwe duurzame productrange. Voortaan zijn onze Themis- en Kolossystemen uitgerust met isolatoren van recycled PET-materiaal. In 2020 volgen ook de Triton- en Hermessystemen. Met REVIVE® gebruiken we grondstoffen op een efficiënte manier en vermijden we afval.

Uw-waarde

Uw-Waarde berekening

Een forfaitaire waarde gebruiken voor aluminium kozijnen in de BENG berekening is niet realistisch. De werkelijke Uw-waarde ligt al snel onder de 1,35 W/m2K”. Bij het maken van BENG berekeningen kan men ook uitgaan van een ‘eigen waarde’ voor aluminium kozijnen. Wij kunnen deze onderbouwen voor het projectdossier door project specifieke Uw-waarde berekeningen per element te maken en zo een gewogen gemiddelde te bepalen voor het gehele project.